Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Ministrul delegat pentru afaceri europene ar putea fi chemat, în scurtă vreme, în fața comisiei de specialitate din Camera Deputaților.

Solicitarea a venit din partea deputatului PNL de Prahova, Roberta Anastase. "În contextul negocierilor privind viitorul Cadru Financiar Multianual post 2020, ce vor avea loc în prima decadă a lui 2019, i-am adresat preşedintelui Angel Tîlvăr rugămintea de a–l invita la un schimb de opinii pe domnul Victor Negrescu, ministrul delegat pentru afaceri europene, pentru a afla de la domnia sa modul în care membrii Comisiei pentru afaceri europene pot contribui la creionarea poziţiei exprimate de România în cadrul acestor negocieri", a transmis parlamentarul.

Negrescu a declarat, la începutul acestui an, că "viitorul buget european reprezintă un element cheie în dezbaterile privind viitorul Europei și o temă centrală pe durata președinției României la Consiliul Uniunii Europene. În acest sens, țara noastră participă activ la discuțiile privind cadrul financiar multianual atât prin prezența la dezbaterile organizate la Bruxelles, cât și printr-un dialog activ cu statele partenere”.

Vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților, Roberta Anastase dorește ca acest for să contribuie la conturarea obiectivelor țării noastre, în cadrul negocierilor privind Cadrul Financiar Multianual post 2020.

Comisia Europeană și-a propus ca negocierea viitorului Cadru Financiar Multianual să se încheie până la alegerile europene din mai-iunie 2019, ceea ce indică faptul că, în timpul președințiilor austriacă și română la Consiliul UE vor trebui finalizate aceste, unele care să corespundă ambițiilor strategice ale Uniunii Europene.

Back To Top