Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Un incendiu izbucnit, zilele trecute, la un rezervor de păcură din zona fostei rafinării Astra, a atras atenția parlamentarului USR de Prahova Dan Rădulescu, care a făcut deja demersuri pentru a vedea care este situația acestor obiective ce se pot dovedi, așa cum a demonstrat incidentul de joi, amenințări pentru mediu și, implicit, pentru sănătatea ploieștenilor.

 

"Joi, 22 martie, în zona fostei rafinării Astra, a avut loc un incendiu violent, cu degajare mare de fum pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Incendiul a avut că sursă aproximativ 50 metri cubi de păcură și reziduri petroliere și a avut loc în vecinătatea Bulevardului Petrolului, în apropierea Colegiului Tehnic «Lazăr Edeleanu». Pentru a investiga problema, am depus solicitări și adrese la Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, Direcția de Sănătate Prahova, Colegiului Tehnic «Lazăr Edeleanu» și Agenției de Meteorologie", a anunțat deputatul Dan Rădulescu.
"De la Garda de Mediu vreau să aflu dacă au fost făcute verificări asupra apartenenței acestor rezervoare de combustibil. De ce nu au fost securizate? Câte astfel de rezervoare mai sunt în acea rafinărie sau în alte zone din Ploiești? Agenției pentru protecția mediului i-am solicitat următoarele informații: compoziția chimică a compușilor poluanți rezultați în incendiul mai sus menționat, indicii de poluare în zonă și care este gradul de persistență a compușilor monitorizați în aer și redepuși la sol pe vegetație. Direcției de Sănătate i-am cerut să precizeze dacă elevii au fost supravegheați, au fost preveniți sau zona a fost igienizată contra redepunerilor produșilor toxici pe mobilier sau pe diferitele zone cu care copiii vin în contact direct, având în vedere că la mai puțin de 400 de metri de rafinărie se află o unitate de învățământ. Și, nu în ultimul rând, la Colegiul Tehnic «Lazăr Edeleanu», am întrebat dacă personalul medical și corpul profesional au sesizat anomalii legate de puritatea aerului (aer greu respirabil, miros specific greoi rezultate din arderea petrolului), dacă au sesizat probleme de orice fel în rândul colegilor din școală și ce măsuri au luat pentru informarea sau prevenirea elevilor/personalului din școală pentru a asigură o igienă corespunzătoare în vederea evitării îmbolnăvirii cu produșii toxici emanați în aer sau redepuși pe diferitele suprafețe din școală (mobilier, scări etc). De la Agenția de Meteorologie, pentru zona vizată și pe o rază de 5 km în jurul Rafinăriei Astra, de la ora 11:00 și până la orele 24:00, am cerut: direcția și viteza vântului la sol și la o altitudine până la 600 m și temperatura, umiditatea și presiunea la sol și în altitudine, până la 600 m", a detaliat parlamenratul USR.
"Toate aceste instituții au datoria să lucreze pentru ploieșteni, să dea dovadă de transparență și, mai ales, de eficiență!", a încheiat acesta postarea referitoare la acest tip de amenințări la adresa mediului înconjurător, existente în județul Prahova.
Sursa: Facebook/Dan Rădulescu
Foto: ISU Prahova

Back To Top