Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele din acest weekend ne predispun la sensibilitate accentuată, ne înclină spre subiecte profunde, dar atenție, pentru că suntem la fel de atrași de idealism, filosofii fascinante dar false și dezechilibru emoțional.
• Energiile perioadei tind să accentueze pasiunea, intensitatea sentimentelor, preocuparea către relații intime, înfrumusețarea spațiului în care ne desfășurăm activitatea, existând totodată riscul de obsesii, cumpărături exagerate și câștiguri rapide, mai puțin cinstite.
• Astro vibrația finalului de săptămână ne susține cu noroc, momente care să ne bucure și forța interioară de a ne pune amprenta în lume conform structurii noastre sufletești. Să vedem cum sunt influențate zodiile.

Berbec – În aceste zile, simți acut nevoia de rafinare sufletească, vrei să te cultivi și să participi la evenimente care să te ridice intelectual, astro aspecte favorabile pentru îmbogățirea bagajului de cunoștințe și elevarea sistemului de valori morale.
Taur – Banii și bunurile comune te preocupă intens în acest weekend, prioritățile legate de patrimoniu, achitarea datoriilor restante sunt importante pentru tine, astro susținere cu încredere în tine și cu oportunități de investiții.
Gemeni – Parteneriatele sunt prioritare în aceste zile, astro energii care accentuează reorganizarea colaborărilor, curățenia în anturaj, noi relații de colaborare, există și reproșuri, dar poți depăși cu diplomație toate momentele tensionate.
Rac – Munca te solicită mult în această perioadă, dar nu te poți desprinde de responsabilitățile profesionale, astro aspecte care favorizează tensiunile cu partenerii, fii prudent și ocupă-te numai de îndatoririle tale.

CITEȘTE ȘI: BAZARUL COPIILOR A AJUNS LA CEA DE-A XXVI-A EDIȚIE

Leu – Multă veselie, voie bună, invitații la evenimente care implică distracție și reuniuni agreabile, astro conjuncturi care ajută la clarificarea dorințelor sufletești, așa că profită și relaxează-te.
Fecioară – Ești ca o furnicuță în ceea ce privește treburile casnice, rezolvi tu totul în gopodărie, repari tot și găsești soluții la orice problemă, astro susținere pentru achiziții valoroase pentru gospodărie, dar evită orice fel de gânduri nostalgice.
Balanță – Dialoguri multiple cu cei dragi pentru care ai putea să faci niște drumuri, astro aspecte care te impulsionează să alegi rapid orice ocazie de a călători, evită conflictele verbale și implicarea în problemele altora, ocupă-te numai de dorințele tale sufletești.
Scorpion – În acest weekend, ai grijă mare la bugetul familiei, nu te avânta la cheltuieli mari și nu te abate de la listă, astro momente care amplifică tentația de risipă și erorile în actele care privesc banii, fii prudent în sfera profesională pentru că există conflicte ascunse care mocnesc.
Săgetător – Ai două zile în care forța vitală și cheful de viață sunt la cote maxime, astro energii care susțin eforturile mentale, inspirația, imaginația, dar este nevoie să îți ții în frâu spiritul combativ, mai bine concentrează-te pe dezvoltarea personală.
Capricorn – Treci prin stări interioare fluctuante și vrei doar să te liniștești și să te odihnești, gândurile îți zboară către vechi îngrijorări, iar sănătatea este vulnerabilă, în schimb ai astro energii care favorizează schimbarea de mentalități învechite și trasarea de noi planuri pentru viitor.
Vărsător – Multă lume în jurul tău, în acest weekend, vizite, întâlniri cu prietenii, informații fel de fel pe care este nevoie să le selectezi, astro agitație în domeniul profesional, fii prudent, discret și nu te baza pe ajutorul altora indiferent ce ai de făcut.
Pești – Astro aspecte mai tensionate în relațiile cu persoanele care dețin autoritate, există risc de conflicte cu șefii, iar restanțele profesionale atrag reproșuri, treci printre-o perioadă astro cu destule provocări, așa că fii înțelept și nu te lăsa distras de cuvinte aruncate la nervi.

CITEȘTE ȘI: SPECTACOLE ȘI ATELIERE PE 1 IUNIE, ÎN FAȚA TEATRULUI „TOMA CARAGIU”

Back To Top