Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiesti #LetsPLAY Capitala Tineretului din Romania 2024
Categorie: Știri locale

 

• Pregătiți-vă pentru cea mai mare campanie de awareness cu privire la respectarea regulilor de circulație în trafic: Ploiești — Capitala Tineretului din România 2024 este gazda celei de-a doua ediții a campaniei „Respect în trafic, respect pentru viață”.
• Duminică, 28 aprilie, începând cu ora 12:00, nu ratați Conferința „Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România dupa 1989” în cadrul căreia ne vom bucura de discursul impresionant al invitatei speciale, istoricul academician Georgeta Filitti, Membru de Onoare al Academiei Române și Cetățean de Onoare al Municipiului Ploiești.

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, vă așteptăm la cel mai mare eveniment moto din Ploiești, run de conștientizare, chiar în centrul orașului. Se anunță peste 200 de motocicliști prezenți!

Toate cluburile de bikeri din județ au răspuns cu „DA!” provocării Fundației Județene pentru Tineret Prahova. Vă veți întâlni cu Hells Angels MC Ploiești, Draculas MC Ploiești, Legio Phoenix MC Nomad, Heavy Riders MC Ploiești, Happy Street Brotherhood MF Câmpina, Bikers Ploiești M.F. și cu școlile de șoferi Bon Voyage, CCC Admis și Sara Auto School Ploiești.
Run-ul de conștientizare nu va fi doar o paradă de motociclete prin centrul orașului, ci reprezintă un apel deschis adresat tuturor participanților la trafic, fie că sunt șoferi, motocicliști sau pietoni: „Respectă-i pe ceilalți pentru a fi respectat!”.
Evenimentul se va desfășura pe esplanada Palatului Culturii din centrul municipiului, în data de 27 aprilie 2024, între orele 14:30-16:30, iar traseul pe care motocicliștii îl vor urma este următorul: zona parcării Palatului Culturii Ploiești, până la giratoriul Caraiman, Bld. Republicii, giratoriul Kaufland Nord și revenire la Palatul Culturii. Traficul motocicletelor participante va ocupa prima bandă a căii de rulare, pentru incomodarea minimă a celorlalți participanți la trafic.
Campania „Respect în trafic, respect pentru viață” – run de conștientizare, ediția a II-a, este organizată de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit, cu sprijinul voluntarilor, motocicliștilor și al școlilor de șoferi Bon Voyage, Sara Auto School, CCC Admis și al partenerilor media Actualitatea Prahoveană, Observatorul Prahovean și iCars România și se află sub egida programului Ploiești #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024.

Duminică, 28 aprilie, începând cu ora 12:00, are loc la Conferința Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România dupa 1989 în cadrul căreia ne vom bucura de discursul impresionant al invitatei noastre speciale, doamna istoric academician Georgeta Filitti, Membru de Onoare al Academiei Române și Cetățean de Onoare al Municipiului Ploiești.

conferinta Cultura calului Georgeta Filitti 28 aprilie 24
Evenimentul este organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit și Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu CSM Ploiești, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

Conferința se va desfășura la Complex Hipodrom Ploiești, imediat după încheierea reuniunii hipice, Cupa Manole Filitti, aflată, de asemenea, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY.

premiul Manole Filitti 28 aprilie 24

Tot sub egida programului Ploiești #LetsPLAY va avea loc Festivalul Regional de Babybaschet și Minibaschet, cel mai mare festival baschetbalistic, organizat la nivel regional, care se va desfășura în perioada 26 - 28 aprilie, în Parcul Municipal Vest.

Festivalul regional de baschet si minibaschet 26 28 aprilie 24

Pentru mai multe informații și actualizări, vă rugăm să urmăriți pe https://linktr.ee/FJTPrahova.

CITEȘTE ȘI: DARURI SPIRITUALE DE PAȘTI, LA BREBU

Back To Top