Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Brebu daruri spirituale de Pasti
Categorie: APH Cultural

 

• Înaintea Paștelui, Primăria Brebu organizează o serie de activități culturale dedicate sărbătorii și menite să aducă în atenția publicului frumosul și spiritualitatea acestei perioade.
• Armonia muzicii și plăcerea vizualului într-o amplă expoziție despre comună darurile menite să aducă tuturor bucurie sufletească.

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, Primăria Brebu organizează o serie de evenimente culturale, daruri spirituale pregătite pentru public.

Programul complet el evenimentelor de la Brebu

Vineri, 26 aprilie orele 18.30 - 20.00 la Centrul Cultural Brebu

Concert extraordinar De Paști susținut de tânăra soprană Livia Pisăliță și Corala Bărbătească Armonia, dirijată de Arhid. Lect. Univ. Dr. Ion Iulian Dumitru

Sâmbătă, 27 aprilie orele 11.30 - 13.30 în Parcul Primăriei Brebu (pe aleile din spatele Mânăstirii Brebu)

Vernisajul expoziției internaționale de fotografie care prezintă o suită de imagini fotografice ale comunei din vremurile trecute și fotografii ale locului și oamenilor din zilele noastre, în dialog cu imagini fotografice ale partenerilor din Republica Moldova, Germania, Polonia si Bosnia Herțegovina.

Cei care doresc o conexiune mai profundă cu spiritualitatea și cultura, se pot bucura și de vizitarea împrejurimilor Mănăstirii Brebu, o ctitorie extraodinară zidită de Matei Basarab, domnul Ţării Româneşti, pe care el însuși o aminteşte între mănăstirile zidite de el. Zidirea mănăstirii începe cu clopotniţa, zidurile curţii şi casa egumenească, iar zidirea bisericii mănăstirii începe în iunie 1650.

Brebu sambata 27 aprilie activitati culturale Pasti

CITEȘTE ȘI: FOTO&VIDEO ANA BLANDIANA: „E MAI CORECT SĂ-I JUDECI PE OAMENI CUM SE POARTĂ ACUM, DUPĂ REVOLUȚIE, DECÂT PÂNĂ ACUM”

Back To Top