Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

CSM
Categorie: Administraţie
  • Ședința de joi a Comisiei de monitorizare a activității CSM Ploiești a fost scena unui lung, tensionat și steril schimb de replici.
  • Consilierii locali care fac parte din comisie s-au contrat cu directorul CSM Dan Burghelea.

Scandalul a început atunci când membrii comisiei au cerut criteriile prin care sunt stabilite salariile antrenorilor și ale te-am managerilor. „Așa e când toată lumea se pricepe la politică și la sport”, a spus Dan Burghelea, directorul CSM. „Este cunoscută experiența și priceperea dumneavoastră în domeniul sportiv”, a replicat ironic consilierul local Aurelian Tudor. Discuțiile au continuat pe un ton ridicat, participanții la ședință certându-se chiar și în legătură cu autorii convocării ședinței. Consilierii locali au acuzat faptul că nu le-au fost transmise documentele solicitate în mod constant, în timp ce directorul Burghelea a dat asigurări că va pune documentele la dispoziție cât mai repede.

„Nu mai mințiți, o faceți după chipul și asemănarea șefului dumneavoastră de la Primărie”, i-a spus directorului CSM consilierul Aurelian Tudor. „E dureros că niște oameni care nu au niciun fel de experiență sportivă judecă activitatea CSM”, a răspuns directorul Burghelea. „Dumneavoastră ce experiență aveți în domeniul sportiv?”, a întrebat Aurelian Tudor.

„50 de medalii nu înseamnă o scădere a performanțelor”

Consilierul Valentin Marcu a solicitat detalii despre cazul gimnastei Sabina Enache. Burghelea a comparat rezultatele obținute de secția de gimnastică in anul 2022 cu cele din anul 2023. „Observăm o scădere a performanțelor și o creștere a salariilor antrenorilor și sportivilor”, a declarat Dan Burghelea. „50 de medalii nu înseamnă o scădere a performanțelor”, a replicat Aurelian Tudor.

Concluzia a fost trasă de fostul consilier local Alexandu Ștefan: „Voiam să-l felicit pe domnul director Burghelea pentru că a reușit să se ridice la nivelul de circ pe care îl vedem în ședințele Consiliului Local, un circ care nu ajută absolut deloc sportul din Ploiești”.

Citește și CAMPIOANA NAȚIONALĂ SABINA ENACHE, UMILITĂ DE DIRECTORUL CSM PLOIEȘTI

Back To Top