Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ședința consiliului județean bani primării
Categorie: Administraţie
  • Hotărârile adoptate de CJ Prahova, referitoare la alocarea unor fonduri pentru primării, au fost atacate de prefect în Contencios Administrativ.
  • În aceste condiții, aplicarea prevederilor este suspendată, până la soluționarea cauzei.

Acțiunea a fost deschisă de prefect miercuri, pe 17 aprilie, la două zile după ședința Consiliului Județean Prahova, în care au fost adoptate hotărârile privind repartizarea pe unităţi administrativ- teritoriale a fondului la dispoziția Consiliului Județean Prahova pe anul 2024 și estimări pe anii 2025-2027, respectiv la aprobarea asocierii judeţului Prahova cu unele localități din județ, precum și alocarea unor sume din bugetul județului Prahova pe anul 2024 în vederea realizării unor obiective de interes public. În fapt, este vorba despre banii pentru localități, alocați printr-o împărțire despre care PSD reclamă că ar fi fost nedreaptă, fiindcă ar favoriza primarii liberali.

În adresele transmise în județ, după demararea acțiunii în instanță, prefectul menționează că „a fost formulată și depusă acțiune prin care s-a solicitat anularea respectivelor acte administrative”, iar „până la soluționarea cauzei, actele atacate sunt suspendate de drept”.

Citiți și: SCANDAL MONSTRU ÎN ȘEDINȚA CONSILIULUI JUDEȚEAN PRAHOVA PRIVIND ALOCĂRILE PENTRU PRIMĂRII. „NE BATEM PE CIOLAN, PE BANI”

Tribunalul nu a publicat încă un prim termen de judecată.

Back To Top