Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alexandrion group japonia distilerie
Categorie: Economic
  • Dr. Nawaf Salameh, președintele fondator Alexandrion Group, a vizitat 15 locații situate în patru prefecturi japoneze, în căutarea locului potrivit pentru construirea unei distilerii care va produce whisky single malt japonez.

Alexandrion Group a participat la prima ediţie ProWine Tokyo 2024 cu vinuri și băuturi spirtoase premiate la nivel internaţional. Carpathian Single Malt Whisky, Highland Mountain Blended Malt Scotch Whisky, Highland Peak Single Malt Scotch Whisky, Brâncoveanu Vinars, Alexandrion 7* și Alexandrion 5*. Participarea la expoziţie face parte din eforturile grupului de a construi o reţea de business în Japonia, a crea notorietate pentru brandurile din portofoliul grupului şi totodată a-i familiariza pe consumatori cu băuturi spirtoase şi vinuri româneşti. „Peste tot unde am mers în Japonia am întâlnit peisaje foarte frumoase și zone foarte bogate în resurse naturale, pe lângă o infrastructură foarte bună și un istoric în producţia de whisky care inspiră admiraţie și impune respect. Mă bucur că Alexandrion Group a început deja să îşi scrie propria poveste în această țară minunată”, a declarat dr. Nawaf Salameh.

Cu privire la viziunea sa de business în Japonia, acesta a punctat: "Alexandrion Group a crezut întotdeauna că whisky-ul single malt este produsul simbiozei dintre cultură şi natură. Iar noi avem un mare respect atât pentru cultură, cât şi pentru natură. Plecând de la această filozofie am creat primul whisky single malt din România, Carpathian Single Malt Whisky, precum şi alte băuturi spirtoase şi vinuri, care de-a lungul anilor au obţinut premii la unele dintre cele mai prestigioase competiţii internaţionale. Cultura unică a Japoniei este prețuită și bine conservată, dar Japonia îmbrățișează, de asemenea, o versiune sănătoasă a globalizării, în care putem învăța cu unii de la ceilalţi. Acest lucru este reprezentat de calitatea extraordinară și de succesul comercial uriaș al whisky-ului japonez în întreaga lume, cu toate că această categorie a luat naştere într-o ţară foarte îndepărtată de Japonia. De fapt, în ultimii ani, am fost încet, dar sigur, direcționați către Japonia de multe persoane pe care le-am întâlnit de-a lungul parcursului nostru spre expansiunea globală. De la master distiller-ul scoțian, până la consumatorul brazilian, fiecare pasionat de whisky iubeşte whisky-ul japonez. Și pentru că la Alexandrion Group ne bucurăm de provocările care ne motivează să ne perfecționăm, ne-am propus să le demonstrăm prietenilor noștri din Japonia și celor care ne apreciază produsele în întreaga lume că putem excela printre distinșii producători japonezi de whisky si putem satisface cu succes nevoile şi dorinţele consumatorilor din această ţară!"

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri spumante din România, dar și singurul producător de whisky single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România.

În România, pe lângă sediul central de la Otopeni, Grupul deține Domeniile Alexandrion Rhein de la Tohani și Distileriile Alexandrion Saber de la Pleașa.

Citiți și: 22 DE KM DE PISTE DE BICICLETE, PE VECHIUL DRUM AL VINULUI. CJ PRAHOVA A LANSAT LICITAȚIE PENTRU PROIECTAREA ȘI EFECTUAREA LUCRĂRILOR

Back To Top