Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident ciorani dn1d
Categorie: Știri locale

INFO INIȚIAL: Un accident grav a avut loc vineri seară, în jurul orei 19.30, pe DN 1D, la Cioranii de Sus. Poliția anunță că evenimentul s-ar fi soldat cu trei victime. Deocamdată nu există detalii despre starea acestora. Din primele informații, un șofer ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi intrat cu mașina într-un cap de pod.

 

ISU Prahova a informat că a mobilizat pentru intervenție un echipaj de pompieri, un echipaj SMURD și două de descarcerare.

 

INFO UPDATE: IJP Prahova informează că două persoane - șoferul și pasagerul din față - au fost declarate decedate.

INFO UPDATE:: Victimele au fost descarcerate, anunță ISU Prahova. Două sunt decedate, cea de-a treia persoană este rănită, conștientă.

INFO UPDATE:: Victimele ar fi tineri cu vârste între 15 și 20 de ani, potrivit ISU Prahova.

INFO UPDATE:: Băiatul de 15 ani este conștient. Acesta prezintă traumatism cranio-facial și leziuni la nivelul membrelor superioare și inferioare, anunță ISU Prahova.

INFO UPDATE:: În accident și-au pierdut viața conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, și pasagerul din drepta acestuia, un băiat de 16 ani, a anunțat IJP Prahova.

VEZI ȘI: Accident la Păulești. Pieton lovit de mașină în timpul unei traversări neregulamentare

Foto: Simona Nicoleta Enache >>> Facebook / INFO TRAFIC PRAHOVA

Back To Top