Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

La mai bine de cinci luni distanţă de când SGU a rămas fără această activitate în domeniul de activitate, autorităţile ploieştene anunţă că vor semna un contract pentru realizarea de marcaje rutiere.

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat astăzi, în timpul şedinţei Consiliului Local, că licitaţia pentru marcaje, întârziată de contestaţii, a fost finalizată şi că firma desemnată câştigătoare va fi chemată marţi să semneze contractul.

Primarul Volosevici a anunţat şi că a fost întocmită o listă de priorităţi, în prima etapă fiind cuprinse marcaje pe o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 12.000 de metri pătraţi, pe blevardele Bucureşti, Independenţei şi Republicii, în zona Pieţei Victoriei, pe Şoseaua Vestului şi pe străzile sau tronsoane din străzile Vasile Milea, Carpaţi, Democraţiei, Gheorghe Doja, Ştrandului, Domnişori, Mărăşeşti, Libertăţii, Cuza Vodă, Mareşal Averescu şi Mihai Bravu.

Back To Top