Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

intalnire lucru cj prahova 102I
Categorie: Administraţie

La Ploiești a avut loc, miercuri, o nouă întâlnire de lucru privind realizarea tronsonului DJ 102I Valea Doftanei – Brădet – Săcele, un drum care se dorește a fi transformat într-o alternativă la DN 1. Conducerea CJ Prahova estimează că acesta ar putea fi gata în 2023.

Consiliul Judeţean Prahova şi Consiliul Judeţean Braşov organizează periodic întâlniri cu toţi factorii implicaţi în întocmirea documentaţiei şi eliberarea avizelor obligatorii, astfel încât demararea lucrărilor la DJ 102I, de la Valea Doftanei până la Săcele, să se concretizeze în cel mai scurt timp.  O astfel de ședință a avut loc miercuri, la Ploiești, reunind reprezentanţi ai Consiliilor Judeţene din Prahova şi Braşov, ai Gărzilor Forestiere din cele două judeţe, ai Companiei Naţionale de Investiţii,  Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova, Serviciului pentru Gospodărirea Apelor Prahova, ai Primăriei Valea Doftanei şi ai firmelor de proiectare şi consultanţă. “Au fost dezbătute etapele premergătoare procedurii de expropriere şi iniţierii şantierului propriu-zis. Ca la fiecare întâlnire de acest gen, discuţiile au vizat, cu preponderenţă, blocajele care ar putea fi generate de lanţul birocratic, fiind identificate şi o serie de soluţii, dar stabilite şi termene clare pentru instituţiile judeţene care au de emis  o serie de avize”, a informat Consiliul Județean Prahova.

Stadiul proiectului care va oferi o alternativă la DN 1 Ploiești – Brașov

În prezent, drumul în cauză poate fi parcurs doar de mașini de teren. Jumătate din noua şosea va fi în judeţul Braşov, unde autoritățile au realizat deja studiul de fezabilitate şi aşteaptă acum avizele de la Garda Forestieră, de la Mediu și de la Ape. Vor urma exproprierile de teren. Costel Mihai, consilier al președintelui CJ Brașov, a declarat, zilele acestea, pentru Observator News, că vor fi “suprafețe de teren afectate de coridorul de expropiere atât în județul Brașov cât și în județul Prahova, atât persoane fizice cât și persoane juridice”. De asemenea, vor exista suprafețe scoase din fondul forestier.

Pentru cealaltă parte a drumului, de pe teritoriul județului Prahova, se lucrează deja la documentaţie (VEZI DETALII), dar și la un proiect de reabilitare a șoselei care face legătura între DN 1 și noul drum. “Pleacă din Băneşti, adică din DN1, şi merge până la Valea Doftanei şi de aici, practic, după aceea se continuă Valea Doftanei - Săcele”, a spus președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, pentru Observator News. Întrebat când crede că se va putea circula pe această șosea, președintele CJ Prahova a apreciat că probabil la sfârșitul lui 2023, eastimând că “doi ani este un termen rezonabil”.

Finanțare prin CNI

DJ 102I vine în continuarea variantei ocolitoare Băneşti-Valea Doftanei, una dintre priorităţile preşedintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, şi va reprezenta o alternativă pentru traficul aglomerat de pe DN1 (Valea Prahovei) şi DN 1A (Valea Teleajenului). Finanţarea tronsonului care face legătura între cele două judeţe urmează să fie realizată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Back To Top