Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lucrari retea gaze
Categorie: Administraţie

Conducerea CJ Prahova a organizat, joi, o întâlnire cu operatorii economici care se ocupă cu distribuţia de gaze pe raza judeţului, pentru a analiza actuala situație a rețelei și a discuta despre posibilitatea extinderii infrastructurii, astfel încât să fie racordate toate gospodăriile din cele 62 de localități în care există deja infrastructură.

“S-a discutat şi despre posibilitatea încheierii unei colaborări pe termen lung în baza căreia să fie realizată extinderea infrastructurii de gaze naturale şi asigurarea racordării la această utilitate pentru toţi locuitorii din cele 62 de oraşe şi comune unde operează deja cei patru operatori de profil. Aceste discuţii fac parte dintr-un proiect de ansamblu, prin care conducerea CJ Prahova vizează racordarea întregului judeţ la reţeaua naţională de gaze”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean.

Proiecte pentru introducerea rețelei de gaze în alte zeci de localități

În ceea ce privește localitățile în care nu există acest serviciu, fie au fost depuse deja cereri de finanţare (zona Slănicului), fie au fost votate proiectele de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi indicatorilor tehnico-economici aferenţi investiţiei „Înfiinţare reţea inteligentă de distribuţie gaze naturale în judeţul Prahova“.

Pentru orașul Slănic și comunele Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău, Aluniș, Ștefești și Bertea, cererea de finanţare din fonduri europene a fost deja depusă şi este în evaluare, referindu-se la un proiect de 150.989.246,42 de lei care va acoperi înfiinţarea reţelei pe o lungime de 306 kilometri  şi va asigura racordarea a aproape 9.000 de beneficiari.

Referitor la proiectul „Înfiinţare reţea inteligentă de distribuţie gaze naturale în judeţul Prahova“, investiţia care se ridică la peste un miliard de lei şi vizează 31 de comune şi oraşe (VEZI DETALII). Ar fi vorba despre introducerea a 1.105,855 km de rețea de distribuție de gaze, la care se vor face şi 39.644 branșamente.

Finanțarea acestor proiecte va fi realizată din fonduri europene și din fonduri publice, au mai menționat reprezentanții Consiliului Județean Prahova.

Back To Top