Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teleschi călugărul sinaia
Categorie: Administraţie

Domeniul schiabil din Sinaia se înnoiește, pe final de an. Imediar după Crăciun va fi deschisă o nouă instalație de transport pe cablu, pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Teleschi Călugărul a fost realizat din fonduri proprii și va deservi mai multe pârtii.

Primăria Sinaia a anunțat că o nouă instalație este în curs de autorizare pentru funcționarea cu public, în zona golului alpin situat la 2000 de metri. Este vorba de un teleschi Doppelmayr, nou, achiziționat la cheie și realizat din fonduri proprii, menționează reprezentanții administrației locale.

"Remarcabil la această instalație este faptul că deschide o nouă zonă pentru schiul alpin, în nordul domeniului schiabil actual, cu pârtii spectaculoase pentru pasionații sporturilor de iarnă. Teleschiul Călugărul deservește trei pârtii cu o lungime medie, dar și două pârtii lungi, din vârful muntelui Furnica. Lăptici 3 și Genune, cu câte 2 km fiecare, vor deveni în scurt timp senzația golului alpin. Cu tot cu amenajarile noi făcute in Valea Soarelui, Sinaia a câștigat anul acesta peste 8 kilometri de pârtii, ceea ce ne duce la un total de aproape 30 km de pârtii și trasee omologate. Și nu, nu ne oprim aici. Domeniul schiabil sinăian are un potențial uriaș, iar dezvoltarea din ultimii ani nu face decât să ne confirme faptul că suntem pe drumul cel bun", a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia

Instalația are o capacitate de transport de 1800 de persoane pe oră și o lungime a liniei de 630 de metri. Teleschiul Călugărul va fi deschis în primele zile după Crăciun.

VEZI ȘI: Primăria Sinaia a început asfaltările în zona noului sens giratoriu de pe DN1

La sfârșitul anului trecut, a fost pusă în funcțiune, tot în golul alpin, și noua instalație de la Cota 2000,  iar vara aceasta a demarat și construcția Telescaun Dorului, care va fi gata sezonul viitor.

“Teleschi Soarelui deservește pârtiile Soarelui 1, 2 și 3. Domeniul schiabil sinăian (cu toate pârtiile și cu instalațiile noi: Gondola Sinaia, Gondola Carp, Telescaunul Soarelui, Teleschi Soarelui, Teleschi Călugărul, Bandă Cota 2000, Babyski Gondolă, sisteme de înzăpezire și utilaje de bătut zăpada) este administrat de Transport Urban Sinaia, societate comercială cu acționariat unic Orașul Sinaia”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Sinaia.

Imagini noi de pe domeniul schiabil din sta'iunea prahoveană >>> AICI

Back To Top