Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sorin grindeanu centuri busteni comarnic
Categorie: Administraţie
  • Licitația pentru centurile Azuga și Bușteni, în urma căreia Consiliul Județean Prahova desemnase câștigătoare oferta depusă de compania prahoveană Coni, a fost contestată de turcii de la Ozaltin.
  • În timpul vizitei efectuate luni în Prahova, pe șantierul A7  Ploiești - Buzău, ministrul Transporturilor a declarat că se așteaptă ca situația să se clarifice în perioada următoare.
  • De asemenea, acesta s-a declarat încrezător că situația de la CJ Prahova nu va afecta lucrările pe varianta ocolitoare Comarnic.

“Legat de Buşteni şi de Comarnic, eu mă aştept dincolo de - hai să spunem - situaţia care e la Consiliul Judeţean Prahova, cu care CNAIR-ul are protocol, aşa cum ştiţi... Sunt lucrări care au fost delegate către Consiliul Judeţean Prahova... Eu mă aştept ca lucrurile să meargă înainte. Este o contestaţie în acest moment pe centura Buşteni - Azuga. Sper să se clarifice în perioada imediat următoare CNSC-ul, astfel încât să se intre şi acolo la lucrări. Iar pe partea de Comarnic, de asemenea să se continue să nu avem sincope, indiferent de situaţiile inedite în care ne aflăm. Important pentru toată lumea. Noi avem finanţare, Consiliul Judeţean să-şi facă treaba, să ducă ce s-a angajat pe cele două, noi venim şi finanţăm şi plătim aceste proiecte.Nu avem niciun fel de sincope din acest punct de vedere”, a explicat ministrul Transporturilor, în timpul vizitei în Prahova.

Citiți și: AU FOST DEMARATE LUCRĂRILE LA CENTURA COMARNICULUI

Declarația a fost făcută în contextul în care licitația pentru centurile Bușteni și  Azuga a fost blocată de contestația uneia dintre firmele participante, iar la Comarnic au început lucrările, dar a stârnit îngrijorare ancheta DNA care-l vizează pe președintele CJ Prahova.

Citiți și: PREȘEDINTELE CJ PRAHOVA, IULIAN DUMITRESCU, RĂMÂNE SUB CONTROL JUDICIAR, A DECIS TRIBUNALUL BUCUREȘTI

Back To Top