Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa kenaz
Categorie: Timp liber

Runa Kenaz este o rună deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Înțelesul divinator al său este de înțelepciune, vedere interioară, soluție la o problemă, creativitate, inspirație, iluminare.

Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii. Indiferent de obstacolele și problemele cărora acesta trebuie să le facem față, runa indică o protecție divină și un răgaz binevenit. În general, runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități. În unele cazuri, Kenaz semnifică posibilitatea începerii unei noi relații sentimentale, iar alteori poate căpăta semnificația de act creator, atât în domeniul ideilor și al artei, cât și în domeniul concret. Runa trimite la un nou început bun. În tradiția scandinavă, runa desemna o forță protectoare și era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate și ca „port-bonheur”; era și un semn al victoriei.

Runa Kenaz poate fi utilizată pentru inspirații creative în studiu, pentru fertilitate, dar și pentru tratarea anxietății și depresiilor nervoase.

Putem avea parte de o schimbare providențială, stăruință în bine prin voință. Ni se poate oferi protecție din partea unui prieten influent, fie la slujbă, fie în încercările existențiale prin care trecem. Creativitate, lumină, energie, poftă de viață: iată ce prevestește această rună. Avem o bună înțelegere a lumii și a universului care ne înconjoară și reușim să transmitem ideile noastre mai departe. În același timp, în viața voastră poate avea loc o schimbare totală, cum ar fi apariția unui copil. Simbolul runei este artistul.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Elhaz - Succes, energie pozitivă, sănătate

Există și posibilitatea ca o veche relație să se încheie. Este momentul să ne desprindem de trecut și să începem proiecte noi.

Este o rună protectoare, deosebit de benefică. Totodată, este o rună a prieteniei, care desemnează deseori un nou prieten din afara anturajului de toate zilele. Din punct de vedere ezoteric, este runa care asigură legătura dintre patronii spirituali ai runelor și ființa umană.  În cazul unui context negativ, semnifică o autoiluzionare, care se va solda cu o pierdere materială (dacă este vorba de afaceri) și, pe de altă parte, o amânare benefică în concretizarea relațiilor afective cu sexul opus, care oferă prilejul de a cunoaște pe deplin partenera/ partenerul de viață înainte de a legaliza relația.

Sfatul runei:

În afaceri, putem miza pe noroc. Vom fi avertizați la timp de intuiția proprie sau de prieteni, în cazul apariției unui pericol iminent.

Back To Top