Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ștefan
Categorie: Actual
  • Consilierul local Alexandru Ștefan a criticat modul în care au fost organizate Zilele Ploieștiului.
  • „Autoritatile locale nu au nicio scuză pentru disconfortul creat ploieștenilor”.

„Nu mă număr printre cei care au criticat decizia autorităților locale de organizare a evenimentelor dedicate zilelor comunității ploiestene în centrul municipiului. Centrul orașului avea nevoie de readucerea la viață și acest lucru s-a întâmplat. Dar, ca de fiecare dată în ultimii ani, lipsa organizării în amănunt a acestor zile a creat multă frustrare în rândul ploieștenilor, mai ales a celor care au folosit un mijloc de transport să se deplaseze. Autoritatile locale nu au nicio scuză pentru disconfortul creat ploiestenilor pentru ca au avut la dispoziție toate pârghiile administrative. Exista studii de trafic făcute pe diverse zone și intervale orare, exista diverse variante de amplasare a scenei, de delimitare a zonelor în care au loc diverse acțiuni, de amplasare a expozanților/comercianților, de comunicare mai eficienta cu ploieștenii, exista soluții pentru o organizare impecabilă. Administratia locală, prin primar, trebuie sa iasă public să mulțumească ploiestenilor pentru participarea la acțiunile organizate de municipalitate și să își ceară scuze pentru carentele de organizare”, a transmis consilierul local ploieștean.

„Nu am așteptări de la conducerea actuală a administrației ploieștene”

„Dincolo de aceste comentarii, evenimentele organizate în centrul municipiului nostru au scos în evidenta nevoia de reorganizare și de modernizare a zonei centrale a municipiului, în special zona situată între Halele Centrale, Palatul Culturii și Palatul Administrativ. Practic întreaga zonă amintita este cuprinsă intr-un concept unitar care urmărește să redea frumusețea centrului municipiului și să faciliteze organizarea corespunzătoare a evenimentelor publice. Viziunea există și poate fi îmbunătățită. Este nevoie, însă, de voință politică pentru materializarea acestei viziuni. Nu am așteptări de la conducerea actuală a administrației ploieștene, dar ploieștenii merită mai mult. Și trebuie să se mobilizeze să obțină ceea ce își doresc!”, a adăugat Alexandru Ștefan.

Citește și GREVĂ DE AVERTISMENT DE DOUĂ ORE, LUNI, ÎN UNIVERSITĂȚI

Back To Top