Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elevi in clasa
Categorie: Știri locale

La Dumbrava au început înscrierile pentru programul “A doua șansă”, prin care tinerii care nu au încheiat învățământul obligatoriu au șansa să-și completeze studiile.

Reprezentanții Școlii Dumbrava au anunțat că au început înscrierile în cadrul programului care vine în sprijinul acestei categorii, pentru absolvirea a patru sau opt clase. Pe lângă acest lucru, beneficiarii primesc un premiu de absolvire între 900 și 1.000 de lei, pachet de rechizite, pachete de hrană și pot participa la excursiile organizate în cadrul programului.

“Pentru înscrieri te poți prezenta la

- Școala Gimnazială Ciupelnița, comuna Dumbrava, în fiecare zi între orele 10:00-12:00 și în fiecare miercuri între orele 18-20 (persoană de contact Lincan Lorena – mediator școlar)

sau

- Școala Gimnazială «Învățător Dinu Nicolae», comuna Dumbrava, în fiecare zi între orele 09:00-12:00, la secretariat”, au transmis reprezentanții unității de învățământ care devine astfel centru pentru programul “A Doua Șansă”.

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă certificatul de naștere, buletin/carte de identitate (pentru cei peste 14 ani), certificate de căsătorie (dacă este cazul).

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0244.471.415.

Foto ilustrație

Back To Top