Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

AJOFMPrahovaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova organizează, în data de 27 septembrie, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI.

Potrivit AJOFM, obiectivul principal al evenimentului îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru această categorie de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Această acţiune reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultima instanţă să se (re) orienteze profesional spre ocupaţii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc începând cu ora 9.00 şi se va desfăşura simultan în următoarele localităţi:

Ploieşti: Holul Sălii EUROPA situat la parterul Palatului Administrativ al Consiliului Judeţean Prahova – b-dul Republicii, nr. 2-4 ;

Câmpina: Casa de Cultură « Geo Bogza » - str. Griviţei nr. 95 ;

Vălenii de Munte: Sediul punctului de lucru ALOFM – str.Nicolae Iorga, nr.26.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite în următoarele domenii de activitate:
fabricare produse textile (confecţioneri, muncitori necalificat), agenţi asigurare, agenţi pază şi ordine, şoferi, ingineri energetician, ingineri producţie, ingineri tehnolog, ingineri textilişti, operator date calcul, medic specialist, medic generalist, lucrător comercial.

Agenţii economici interesaţi pot confirma participarea până pe 26.09.2013 şi vor transmite oferta de locuri de muncă disponibile în funcţie de locaţia dorită, la :
Ploieşti : tel/fax : 0244.571.444, 0244.577.380
e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Câmpina : tel/fax : 0244.376.001
e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Vălenii de Munte : tel/fax : 0244.280.339

Back To Top