Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

scoala pavel zaganescu boldestiŞcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu" Boldeşti a primit, în această săptămână, o delegaţie din Wiesbaden. Vizita face parte din Planul de Relaţii Internaţionale al I.G.S.U. pe anul 2013. 

Schimbul de experienţă a fost realizat în baza Protocolului privind cooperarea în domeniul afacerilor interne între Ministerul Afacerilor Interne din România şi Ministerul de Interne şi pentru Sport din Landul Hessen, Republica Federală Germania.

Oficialii germani care au vizitat Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu" Boldeştisunt Harald Uschek - reprezentantul Unităţii de intervenţie şi protecţie împotriva incendiilor, cu atribuţii în întreaga coordonare a acţiunilor în caz de incendii şi alte dezastre, Ministerul de Interne şi Sport, şi Silvio Burlon - directorul Şcolii de Pompieri din Landul Hessen.

Discuţiile au vizat posibilitatea realizării unor schimburi cu instructorii militari între cele două instituţii de învăţământ, modalităţile de modernizare a bazei tehnico-materiale utilizată în activitatea de instruire practică a elevilor şcolii Boldeşti (autospeciale de intervenţie, accesorii, mijloace de protecţie individuală), desfăşurarea în comun a unor activităţi de pregătire de specialitate şi schimbul de bune practici educaţionale.

Back To Top