Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

toamna frigPotrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valorile termice vor scădea vertiginos, începând de astăzi.

VINERI, 27 septembrie, vremea se răceşte brusc nordul, nord-estul şi centrul ţării. Temperaturile vor fi cu până la 10 grade mai mici decât joi. Maximele vor fi cuprinse între 12 şi 14 grade în Maramureş, estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi cel mult 24 - 25 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei.

Cu toate acestea, ploile vor fi puţine şi slabe, iar vântul va avea intensificări doar la munte şi în regiunile extracarpatice.

În BUCUREŞTI, scăderea de temperatură este semnificativă. Temperaturile nu vor depăşi 19 - 20 de grade după amiaza. Norii se adună trecător.

La MUNTE, vremea devine rece, iar cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Carpaţii Meridionali, unde doar izolat şi trecător va ploua slab, iar vântul sufla mai tare pe crestele cele mai înalte. Sâmbătă, vremea se menţine asemnătoare. Soarele se arată printre nori şi numai în nordul Carpaţilor Orientali şi zona Carpaţilor Meridionali, iar trecător ar putea să plouă slab. Vântul se mai linişteşte, iar temperaturile se menţin mai scăzute faţă de mediile acestei perioade. Duminică în zona Carpaţilor Meridionali şi în sudul Carpaţilor Occidentali, norii se adună progresiv şi mai ales spre seara şi noaptea, local, va ploua. În restul zonei montane vremea se va menţine în general frumoasă.

După manifestările de instabilitate asociate cu trecerea frontului rece, vremea devine frumoasă, dar temperaturile sunt în scădere. Maximele termice de vineri se opresc la 12 - 13 grade în depresiuni, ajungând la cel mult 17 - 18 grade în Banat, Crişana şi sud-vestul Transilvaniei, ceea ce înseamnă o vreme rece pentru acestă dată.

În sud, maximele ajung la valori termice apropiate de mediile perioadei: 23 de grade în Craiova, 22 de grade la Piteşti, 24 de grade la Alexandria şi 25 la Giurgiu. Mai frig va fi la Buzău şi Brăila: numai 17 grade. Soarele se arată printre nori şi sunt condiţii de ploi slabe, izolate.

În Dobrogea, vremea se răceşte accentuat: maxime de numai 18 grade în Constanţa şi Tulcea, cu vânt în rafale. În general va fi soare, iar riscul de ploi este minim.

În Moldova, tempraturile scad până la aproape 8 - 10 grade. Cerul se limpezeşte, ploi mai cad sporadic în zonele de munte, iar vântul suflă susţinut.

SÂMBĂTĂ, 28 septembrie, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, în special în nord, centru şi est. Dimineaţă, termometrele vor arăta între 2 şi 12 grade, iar în depresiuni este aşteptată brumă. Maximele vor fi cuprinse între 12 - 13 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei. Va fi soare cu excepţia sudului şi estului ţării unde va ploua slab izolat. În zonele joase de relief sunt condiţii de formare a ceţii.

În BUCUREŞTI, meteorlogii aşteaptă soare, vânt slab şi o temperatură de maxim 19 grade.

DUMINICĂ, 29 septembrie, în sud-vestul şi sudul ţării cerul va deveni noros şi mai ales în a doua parte a zilei, iar local va ploua. Nori şi ploi izolate sunt posibile şi în Moldova, iar în Maramureş, Transilvania şi nordul Crişanei, după ceaţa matinală adunată pe văi, se ridică soarele. Temperaturile se menţin sub mediile climatologice: maxime între 12 grade la Suceava şi 20 de grade la Alexandria şi Craiova.

În BUCUREŞTI, vremea se menţine mai rece decât în mod normal la sfârşitul lunii septembrie. Cerul se înnorează, iar în a doua parte a zilei şi noaptea cresc şansele de ploaie. Vânt rămâne moderat, cu maxime de 17 - 18 grade.

Back To Top