Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

copaci cazutiPloaia şi vântul din ultimele zile au creat probleme şi la nivelul municipiului Ploieşti. Cinci arbori s-au prăbuşit pe firele de electricitate, distrugând reţeaua şi întrerupând curentul pentru mai multe ore.

Echipele de intervenţie ale Societăţii de Gospodările Urbană din Ploieşti au fost solicitate să intervină, astăzi, în două zone din municipiu pentru a ajuta la ridicarea a doi arbori prăbuşiţi, din cauza vântului puternic, peste firele de înaltă tensiune.

„În urma condiţiilor meteorologice nefavorabile, personalul specializat al societăţii noastre a fost solicitat să intervină, alături de alte instituţii administrative, pentru soluţionarea situaţiilor de urgenţă care au apărut pe raza municipiului. Astfel, cu ajutorul utilajelor din dotare, au fost îndepărtaţi doi arbori care s-au prăbuşit pe reţeaua de cabluri electrice ca urmare a rafalelor puternice de vânt, producând scurt circuit şi afectând consumatorii casnici. Cei doi arbori au căzut pe strada Izvoare şi în Cartierul Bereasca. În acelaşi timp, echipele de tăieri arbori ale societăţii au intervenit pentru îndepărtarea a trei arbori prăbuşiţi în zonele aferente unor blocuri de locuinţe din B-dul Bucureşti, B-dul Petrolului şi Cantacuzino", a precizat purtătorul de cuvânt al SGU Ploieşti, Adela Frăţilă.

Alţi trei copaci s-au prăbuşit în zonele străzilor Bucov, Padina şi Domnişori, obstrucţionând traficul auto şi pietonal. Arborii au fost îndepărtaţi cu ajutorul utilajelor din dotare, iar resturile vegetale rezultate au fost încărcate pe platoforme şi transportate la rampa societăţii.

Tot în aceste zile, personalul Compartimentului Spaţii Verzi din cadrul SGU Ploieşti a ieşit să cureţe de resturi vegetale şi de gunoi stradal, gurile de scurgere din apropierea trecerilor de pietoni ale instituţiilor de învăţământ şi cele din parcările publice.

În cazul altor probleme, puteţi sesiza serviciul de permanenţă al SGU la Dispeceratul societăţii, numărul unic 0244.977.

Sursa foto: agerpres.ro

Back To Top