Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

caldura sistem publicAvând în vedere scăderea bruscă a temperaturilor înregistrate în această perioadă, numeroase instituţii publice au solicitat furnizorului de agent termic din localitate deschiderea încălzirii pentru acest sezon mai devreme decât era programată.

Primele care au solicitat furnizarea de agent termic din sistemul public de termoficare au fost creşele şi grădiniţele racordate la reţeaua de încăzire a Ploieştiului. „Am primi deja solicitări de la aceste instituţii şi le-am răspuns imediat, având în vedere că nu puteam lăsa copiii în frig. De asemenea, am mai primit solicitări de furnizare a agentului termic de la Colegiul Naţional I. L. Caragiale, iar mâine (n.r. – miercuri, 2 octombrie), vom da drumul la încălzire şi pentru Colegiul Naţional Mihai Viteazul din municipiu", ne-a declarat Mihai Gabriel Dogaru, directorul comercial al SC Dalkia Ploieşti.

Nici spitalele nu au putut fi lipsite de încălzire, temperaturile prea coborâte determinând reprezentanţii Spitalului de Pediatrie şi pe cei al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti să solicite furnizarea căldurii.

„Spitalul de Pediatrie a cerut încălzirea pentru toate cele trei locaţii: sediul principal, policlinica de copii şi Centrul de Sănătate Mintală, iar Spitalul Judeţean a solicitat încălzire pentru Unitatea de Primiri Urgenţe", ne-a mai precizat directorul comercial al societăţii.

Pentru locuinţele populaţiei racordate la reţeaua publică de termoficare, furnizarea agentului temic se va face începând de JOI, 3 octombrie.

Back To Top