Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

penitenciar targsorÎn perioada 01 octombrie 2013 - 30 noiembrie 2013, la nivelul tuturor unităţilor de detenţie din sistemul penitenciar se desfăşoară o campanie de informare antidrog adresată persoanelor private de libertate, în baza protocolului de colaborare încheiat între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Agenţia Naţională Antidrog, informează Penitenciarul Târgşor într-un comunicat trimis presei.

În cadrul Penitenciarului de Femei Târgşor, în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Ploieşti, se va difuza, în perioada menţionată, un spot de promovare a serviciilor de asistenţă integrată şi reintegrare socială, prin intermediul televiziunii cu circuit închis, precum şi un film documentar având ca tematică fenomenul consumului de droguri.

De asemenea, vor fi organizate sesiuni de informare şi sesiuni de dezbateri pe marginea informaţiilor prezentate în spotul de promovare şi în filmul documentar privind fenomenul consumului de droguri. La finalul campaniei se va realiza o evaluare a cunoştinţelor acumulate, prin discuţii interactive între coordonatori şi persoanele private de libertate.

Potrivit instituţiei, scopul campaniei derulate al nivel naţional este de prevenire a consumului de droguri, la nivelul populaţiei generale carcerale şi creşterea accesibilităţii serviciilor comunitare de asistenţă integrată şi reintegrare socială pentru foştii consumatori de droguri care au executat pedepse privative de libertate.

Back To Top