Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

schengenAmbasada Olandei la Bucureşti a precizat, marţi, că Haga va aştepta raportul MCV din 2014 pentru a lua o decizie privind aderarea României la Schengen, subiect care ar fi trebuit să fie dezbătut la Consiliul JAI din decembrie 2013.

La solicitarea Mediafax, ambasadorul Olandei la Bucureşti a precizat: „Guvernul olandez va aştepta raportul MCV pentru a-şi stabili poziţia, în strânsă cooperare cu alte state membre, în ceea ce priveşte aderarea României la Schengen".

Aceasta subliniază că este important ca România să continue să ia „măsuri ireversibile şi de durată în vederea introducerii şi implementării reformelor în justiţie şi a luptei împotriva corupţiei, aşa cum s-a stabilit între România şi Uniunea Europeană", mai relatează sursa citată.

Raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare pentru România va fi publicat la „începutul anului 2014", a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Mark Gray.
Iniţial, Comisia Europeană anunţase că raportul va fi publicat în decembrie 2013.

Aderarea României şi a Bulgariei la spaţiul Schengen a fost inclusă pe agenda Consiliului JAI din decembrie 2013, titrează Mediafax.
În condiţiile în care Olanda aşteaptă raportul MCV, care nu va fi publicat până atunci, este puţin probabil ca subiectul să mai figureze pe agenda reuniunii, întrucât pentru luarea unei decizii este nevoie de unanimitate.

Back To Top