Categorie: Actual

aglomeratie biserica sf vineri ploiestiDouă persoane au leşinat în curtea bisericii Sfânta Vineri din Ploieşti, în timp ce aşteptau, în înghesuială, să se închine la moaştele Sfintei Paraschiva.

multime de oameni la sf vineriSute de credincioşi din tot judeţul s-au înghesuit, astăzi, la biserica Sfânta Vineri din Ploieşti, acolo unde a fost adusă o raclă cu moaştele Sfintei Paraschiva. Numărul foarte mare al persoanelor care s-au aflat, astăzi, în zonă, a dat peste cap circulaţia rutieră, fiind nevoie atât de jandarmi cât şi de poliţişti pentru a asigura ordinea.
Din păcate, a fost nevoie de şi intervenţia medicilor de la SMURD, pentru două persoane care au leşinat în curtea bisericii, titrează max-media.ro.

Prima victimă a aglomeraţiei a fost un tânăr de 20 de ani, care suferea de epilepsie şi care a căzut din picioare în mijlocul mulţimii. Câteva zeci de minute mai târziu, un bărbat care aştepta la coadă să ajungă în biserică, şi-a pierdut cunoştinţa, fiind preluat imediat de asistentii de la SMURD, mai relatează sursa citată.

Credincioşii care au ajuns, luni, la biserica Sfânta Vineri din Ploieşti, au primit, din partea parohiei, aşa cum se întâmplă ca orice hram, câte o felie de pâine cu icre şi un pahar cu vin.

Sursa foto: max-media.ro

Back To Top