Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

inaugurare magureleMarţi, în comuna Măgurele din judeţul Prahova, a fost inaugurată centrala electrică fotovoltaică din localitate. La eveniment, a participat Excelenţa Sa Michael Sternberg, ambasadorul Regatului Danemarcei în România.

Investiţia de 5 milioane de euro, al cărei beneficiar este SC EWE MĂGURELE SRL, a fost posibilă cu fonduri din Danemarca, motiv pentru care invitatul principal al evenimentului a fost Excelenţa Sa Michael Sternberg, ambasadorul Regatului Danemarcei în România.

„Investiţia în parcul fotovoltaic ridicat pe raza localităţii noastre aparţine unei firme din Danemarca şi noi nu putem decât să ne bucurăm că beneficiem de o asemenea investiţie. Sunt multe avantaje pentru noi: de la locuri de muncă până la taxele şi impozitele la nivel local, lucruri care ne permit să facem, la rândul nostru, alte investiţii de care să beneficieze direct locuitorii comunei", ne-a declarat Vasilică Diaconu, primarul localităţii Măgurele.

„Parcul solar - centrala electrică fotovoltaică din Măgurele are o capacitate electrică instalată de 3,381 de MW. Practic, ce se produce aici poate acoperi necesarul de consum pentru 2.400 de locuinţe, de curţi. Investiţia aparţine EuroWind Energy, companie din Danemarca. EWE are parcuri eoliene în Danemarca şi Germania şi, de asemenea, se dezvoltă în Polonia şi România", a declarat Adrian Dobre, managerul firmei beneficiare.

„Astăzi demonstrăm că tehnologia daneză pe bază de soare funcţionează şi atunci când vremea este mohorâtă. Danemarca este o ţară care se bazează foarte mult pe energie regenerabilă, biomasă, vânt şi energie solară. Numeroase companiile daneze sunt foarte interesate să investească în România în energie regenerabilă şi sunt foarte multe legături între Danermarca şi România în domeniul energiilor regenerabile. Prahova este vestită pentru câmpiile ei însorite, dar şi pentru vinul său şi frumuseţile ei naturale, motiv pentru care vom reveni cu plăcere aici", a declarat Excelenţa Sa Michael Sternberg, ambasadorul Regatului Danemarcei în România.
Ca o recunoaştere, Excelenţa Sa a primit, din partea CJ Prahova, o sticlă cu vin din cramele prahovene, un album al judeţului Prahova şi, pentru că la Măgurele a fost lansată Competiţia naţională de omagiere a eroilor veşnic vii, ambasadorul a primit volumul dedicat monumentelelor tuturor celor care au căzut în Primul Război Mondial pentru patrie, din judeţul Prahova.

„Comuna Măgurele a reuşit, în acest an, nişte performanţe deosebite, printre care să pună în fucţiune o investiţie de aproape 5 milioane de euro. Modelul de dezvoltare de la Măgurele vrem să îl lansăm, în continuare, în tot Colegiul. Tot astăzi, la Bălţeşti, se pun în funcţiune 5 MW fotovoltaici", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

„Comuna Măgurele a înţeles sensul dezvoltării, a ieşit din tipicul politic. Urmează canalizarea în localitate. Din acel moment, începând plantaţiile de pomi fructiferi, comuna intră în linie dreaptă ca dezvoltare economică şi va fi una dintre localităţile care se autosusţin din punct de vedere economic", a mai adăugat Mircea Cosma.

În prezent, în Prahova, 135 de MW de energie sunt produşi prin microhidrocentrale, iar parcurile de panouri fotovoltaice asigură 170 de MW, urmând ca, până la finalul anului, să fie asiguraţi, din energii regenerabile, 200 de MW. Comunele pe teritoriul cărora s-au dezvoltat aceste investiţii beneficiază de creşteri substanţiale ale bugetelor proprii, din autorizaţiile de construcţie şi din impozitele pe terenurile ocupate de către investori.

GALERIE FOTO

insigna comunei magurele

manager EWE romania

prezentare centrala magurele

volum cadou ambasador danemarca

taiere panglica magurele parc fotovoltaic

centrala electrica fotovoltaica magurele

 

 

Back To Top