Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

raed arafat2Examenul de licenţă ar putea deveni prima etapă de intrare în rezidenţiat, a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, pentru paginamedicală.ro.

„Admiterea în rezidenţiat nu se va face pe baza notelor din facultate. Una dintre variante ar fi ca examenul de licenţă să reprezinte o primă etapă de intrare în rezidenţiat. Examenul de licenţă poate să devină un examen mult mai serios, care să fie un filtru, pe baza lui să devină doctor şi să fie prima parte a rezidenţiatului. Tematica este aceeaşi ca şi la rezidenţiat", a spus secretarul de stat, scrie paginamedicala.ro.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a mai precizat că absolventul cu o anumită pregătire în medicină va primi un drept: „Nu mai vrem doctori care să stea în stradă fără drept de liberă practică şi fără a face nimic. Medicul care termină o anumită pregătire va primi un anumit drept. Se va mări baza de pregătire".

În opinia lui Raed Arafat, nu este nicio problemă ca cineva să meargă la pregătire în străinatate, după care să se întoarcă în ţară pentru a profesa. „Nu sunt împotrivă ca cineva să meargă să faca rezidenţiatul sau o parte din acesta afară", a spus Arafat care a adăugat că doreşte realizarea unei baze de date cu situaţia rezidenţilor, funcţională încă din acest an, însă doar experimental. „Am dori să avem o bază de date clară şi să ştim unde este rezidentul, ce a făcut, unde a plecat, cât stă", a adăugat Arafat.

Back To Top