Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

proteste mediciDupă întâlnirea de luni cu ministrul Sănătăţii, sindicaliştii Sanitas Bucureşti au mai adăugat o revendicare pe lista problemelor pe care le consideră priorităţi de rezolvat pentru sistem: demisia lui Eugen Nicolăescu.

La întâlnirea cu ministrul, au fost discutare trei subiecte: negocierea şi semnarea Contractului Colectiv de Muncă la nivel de sector de activitate, statutul spitalelor şi legislaţia privind salarizarea personalului medical.
Reprezentanţii Sanitas Bucureşti resping categoric ideea „transformării spitalelor în SRL-uri, asociaţii şi fundaţii". Pe de altă parte, ei cred că vor beneficia de salarizare suplimentară doar câteva sute de medici, peste 90 la sută din personalul medical urmând să rămână cu salarizarea actuală.

Sindicaliştii sunt ferm hotărâţi să continue mişcările de protest.

„În aceste condiţii, Federaţia Sanitas din România va continua mişcările de protest, urmând a scoate în stradă, în 2 noiembrie, toate categoriile de personal medical şi ia în considerare organizarea grevei generale la sfârşitul lunii noiembrie, grevă pe care, surprinzător, domnul ministru a afirmat că şi-o doreşte. Pe lângă revendicările de până acum ale Sanitas, de azi, se mai adaugă una: demisia actualului ministru al Sănătăţii", se arată într-un comunicat de Sanitas Bucureşti, citat de realitatea.net.

De cealaltă parte, MS precizează că, în urma discuţiilor purtate luni, va înainta o serie de propuneri de modificare a proiectelor pilot privind statutul spitalelor şi creşterea veniturilor medicilor şi echipelor medicale.
„La proiectul privind statutul spitalelor s-au făcut referiri la mai multe aspecte, care să asigure buna funcţionare a acestora. De asemenea, s-au evidenţiat avantajele şi dezavantajele proiectelor, precum şi faptul că o nouă lege de salarizare a personalului medical nu exclude proiectul pilot iniţiat de minister", se arată într-un comunicatul transmis de MS.

Potrivit MS, Federaţia Sanitas urmează să-şi stabilească poziţia în legătură cu propunerile ministerului, „cele două părţi fiind în acord cu privire la necesitatea continuării dialogului şi identificării soluţiilor optime".
Angajaţii din sistemul sanitar au fost, în intervalul 14-16 octombrie, în grevă de avertisment la locul de muncă.

Back To Top