Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

nevazatoare centenara mizilMizilul s-a îmbogăţit cu încă un localnic centenar. Recent, Maria Giurea, membră Asociaţiei Nevăzătorilor Filiala Prahova a împlinit 100 de ani, iar colegii ei din organizaţie au sărbătorit-o cum se cuvine.

Născută în localitatea Amaru, din judeţul Buzău, la 23 octombrie 1913, Maria Giurea este unul dintre puţinii prahoveni care a a ajuns la aniversarea a 100 de ani.
„Doamna Giurea a devenit văduvă din 1991, însă din căsnicie are trei copiii: două fete şi un băiat de care este foarte mândră. Şi-a câştigat existenţa lucrând la CAT Mizil, iar în prezent locuieşte în aceeaşi localitate, cu fiica sa de 70 ani", ne-a spus Cristina Neagu, reprezentant al Asociaţiei Nevăzătorilor Filiala Prahova.

„Maria Giurea suferă de glaucom absolut. Îi place să asculte radio. Cu sănătatea stă destul de bine, având inima bună pentru vârsta dumneaei. Îi place foarte mult să bea lapte bătut. Noi ne-am străduit să marcăm acest eveniment foarte important din viaţa ei, dar foarte important şi pentru noi, aşa că centenara a primit, din partea Asociaţiei, un aranjament floral cu margarete şi trandafiri, un tort şi o icoană argintată cu Maica Domnului, ţinând cont că îi poartă numele", n-a mai spus Cristina Neagu.

GALERIE FOTO DE LA ANIVERSARE

maria giurea

amintiri cu maria giurea

Back To Top