Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

copil-suparat-care-scrieElevii ar putea să-şi ia adio de la vacanţa de vară dacă propunerea parlamentarilor PDL ar fi aprobată. Ei vor să desfiinţeze vacanţa de vară pe motiv că trei luni în care elevii nu merg la cursuri înseamna prea mult, comparativ cu zilele libere ale părinţilor care au concedii doar câteva săptămâni.

Mai mulţi parlamentari PDL propun ca elevii să meargă la şcoală şi în timpul vacanţei de vară, motiv pentru care au propus un proiect de lege care prevede înfiinţarea unei şcoli de vară, titrează realitatea.net.

Parlamentarii consideră că o vacanţă de trei luni este prea mult pentru elevi, dat fiind că părinţii au concedii de două, trei sau patru săptămâni, iar în restul perioadei, cei care au grijă de micuţi sunt la serviciu, copiii rămânând nesupravegheaţi. În timpul în care nu sunt în grija unui adult, elevii ar putea sta prea mult în faţa televizorului, a calculatorului sau ar putea intra în anturaje dubioase.
Pentru a evita asemenea „dezastre", democrat-liberalii cer ca, în timpul verii, să se organizeze cursuri, majoritatea urmând să aibă un caracter cultural-educativ. Astfel, cei mici ar putea face drumeţii, ar putea merge la concerte sau ar putea vizita oraşe şi ţări străine, spun susţinătorii proiectului, potrivit sursei citate.

De asemenea, unii parlamentari PSD propun organizarea cursurilor de după şcoală, pe lângă biserici.

Sursa foto: tmpress.ro

Back To Top