Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

carne pui13 tone de carne de pui de la firmele evazioniştilor au fost retrase din magazine pentru că există suspiciuni că ar fi infestate cu Salmonella.

ANSVSA s-a autosesizat şi a demarat o inspecţie după ce în presă au apărut informaţii referitoare la loturi de carne de pui infestate cu Salmonella care ar proveni de la Avicola Călăraşi şi care ar fi ajuns în magazine din Bucureşti şi Braşov ale unui lanţ de hypermarket-uri, a declarat miercuri preşedintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu.

În Bucureşti au fost retrase 7.350 de kilograme de carne de pasăre, iar din Braşov alte 6.200 de kilograme de carne de pui, titrează gândul.info.

„S-a decis retragerea tuturor loturilor de carne provenite de la Avicola Călăraşi. Se vor efectua verificări din probele prelevate pentru a vedea dacă se confirmă sau infirmă suspiciunea de Salmonella", a spus Mănăstireanu.

Rezultatele verificărilor vor fi făcute publice săptămâna viitoare, marţi, au declarat reprezentanţii ANSVSA.

Una dintre firmele implicate în dosarul de evaziune fiscală de peste 50 de milioane de euro a livrat unui lanţ de hypermarketuri „cantităţi importante" de carne alterată, adusă în paleţi în care erau şi „excremente de rozătoare", aspect sesizat de comerciant, conform referatului procurorilor.

„SC Avicola Călăraşi SA a livrat cantităţi de came de pui alterată şi către magazinele din lanţul Selgros, aspect constatat de Olteanu George, responsabil în cadrul Selgros Cash&Carry SRL Braşov, respectiv pulpele de pui recepţionate în data de 11.09.2013 prezentau un miros rânced, închis, iar, în paleţii de marfă au fost identificate produse mâncate şi excremente de rozătoare (o situaţie similară a fost identificată şi într-un magazin Selgros din Cluj - Napoca)", se precizează în referatul cu propunerea de arestare a celor implicaţi în dosar.

Mai mult, potrivit anchetatorilor, unul dintre inculpaţii din dosar, Orlando Daher, a dispus reambalarea unor cantităţi importante de pui grill, de ordinul zecilor de tone, returnate din hypermarket. Astfel el i-a cerut adminstratorului unei firme care presta servicii către SC Avicola Călăraşi SA să îl ajute să găsească o soluţie prin care se pot reambala cantităţi de pui, fără ca activitatea să fie supravegheată sau verificată de persoane specializate, respectiv de medici veterinari.

„La data de 13.09.2013, Orlando Daher este informat de un angajat, Ilie, despre gravitatea extinderii infestării halelor cu pui, constatări făcute de medicii veterinari: Sunt la DSV, vreau să vă spun că toate celelalte hale trimise, aveau trimitere 4, 5, şi numai puţin 4, 5, 11, 12, 13, 14 adică şase hale, din şase hale trimise toate sunt pozitive la CO...sunt pozitive la CO (salmonela CO tipo ifantis), deci pe fecale tot ce a trimis a doua oară a ieşit pozitiv", se arată în referat, mai relatează gandul.info.

Back To Top