Categorie: Actual

microbuzeAstăzi, la Prefectura Prahova, transportatorii privaţi care au declanşat, ieri, un protest spontan neautorizat în Ploieşti au participat la o întâlnire cu reprezentanţi ai ARR Bucureşti, ARR Ploieşti, ai Consiliului Judeţean Prahova şi ai Asociaţiei Transportatorilor.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, Reprezentanţii Asociaţiei Transportatorilor au explicat motivaţia care a generat protestul spontan. Nemulţumirea lor a pornit de la suspendarea procedurii tehnice de atribuire a licenţelor de transport persoane de către Centrul Naţional de Monitorizare a Sistemelor Informatice, care a motivat că ARR a blocat accesul acestei instituţii la importurile automate de date.
ARR Bucureşti a motivat blocarea accesului la baza de date prin faptul că MDRAP nu a transmis data de referinţă faţă de care se raportează criteriile de punctare a operatorilor.

Pe parcursul întâlnirii, mai precizează Prefectura Prahova, a rezultat că CNMSI a primit de la Consiliul Judeţean Prahova, toate datele necesare desfăşurarii licitaţiei, conform procedurilor în vigoare.

Urmează ca Ministerul Dezvoltării să fie informat asupra situaţiei create în judeţul Prahova, în vederea soluţionării problematicilor sesizate de către Asociaţia Transportatorilor.

Back To Top