Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

protest-medici 2 novProtestul cadrelor sanitare organizat sâmbătă, în Capitală, s-a desfăşurat fără incidente. Manifestanţii veniţi în marş din Piaţa Victoriei au sprijinit de zidul Palatului Parlamentului o cruce şi aproape 20 coroane de flori, sugerând astfel „moartea Sănătăţii" în România.

Pe una dintre coroane a fost menţionat numele ministrului Sănătăţii, în mesajul „Nu te vom uita niciodată, Eugen Nicolăescu". Protestul a început la ora 11.00, în Piaţa Victoriei, unde s-au adunat peste 4.000 de manifestanţi atât din Bucureşti, cât şi din ţară, informeaza Mediafax.

Ei au adus în faţa Guvernului un dric cu coroane de flori şi sicriu pe care scria „Sănătate". Pe sicriu a fost lipită o fotografie a lui Eugen Nicolăescu, cu mesajul „Domnule ministru, nu distrugeţi sănătatea României", iar pe parbrizul dricului scria „Nu vrem spitale transformate în SRL-uri".

Majoritatea protestatarilor au purtat măşti chirurgicale şi au agitat steguleţe, pancarte şi baloane.

Din Piaţa Victoriei, protestatarii au plecat în marş, în jurul orei 12.00, spre Palatul Parlamentului, pe traseul Calea Victoriei - Pod Naţiunile Unite - bd. Naţiunile Unite - alveolă Parc Izvor.

În primele rânduri ale coloanei de manifestanţi s-au aflat preşedintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, lideri ai Federaţiei Sanitare Sanitas şi protestatari cu tobe şi pancarte cu mesaje ca „6% pentru Sănătate", „Noi vă consultăm, voi nu ne consultaţi" sau „Jos labele de pe spitalele publice!".

Coloana de manifestanţi a fost însoţită şi de o maşină cu staţie de amplificare şi boxe, din care s-au auzit de mai multe ori piesa „România, trezeşte-te!" a lui 1-Q Sapro şi „Corul sclavilor" din „Nabucco" de Verdi, mai titrează Mediafax.

Sursa foto: mediafax

Back To Top