Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

portofel golMai multe administraţii locale din Prahova au reclamat la Consiliul Judeţean probleme legate de asigurarea fondurilor de salarii.

Problema a fost din nou discutată în cursul şedinţei de la Consiliul Judeţean. Primăriile din Jugureni, Sângeru, Apostolache sunt printre cele care a ajuns la fundul sacului, iar pe listă s-a înscris şi comuna Tomşani, titrează jurnalulph.ro.

„Guvernul va aproba săptămâna aceasta o rectificare de buget iar o parte din fonduri vor fi orientate cu prioritate către spitale, casa de sănătate etc. Va mai fi o corecţie pentru salariile cadrelor didactice. O sumă de 200 de milioane de lei va fi acordată pentru unităţile administrativ teritoriale. Dacă această sumă nu va fi suficientă vom accesa fondul de rezervă al Consiliului Judeţean. Avem cinci comune cu probleme", a precizat Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean.

Back To Top