Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

justitieDosarul de evaziune fiscală în care a fost arestat fostul consilier guvernamental Marcel Păvăleanu devine unul cu legături cu lumea politică. Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru Jurnalul Prahovean că vineri procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au audiat-o pe Andreea Cosma, fiica preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma.

După audieri, tot vineri, procurorii au dispus începerea urmăririi penale pentru evaziune fiscală şi spălare de bani împotriva Andreei Cosma, fiind decisă şi instituirea sechestrul asigurator asupra conturilor cabinetului notarial pe care fiica preşedintelui CJ îl deţine.

Mircea Cosma: Nu cunosc problema, e plecată în China, când vine o întreb

"Eu nu ştiu nimic, fata mea este plecată în concediu în China şi vine pe data de 9. Mie nu mi-a spus nimic, nu cunosc nimic. Nu cunosc problema, când vine o întreb", a spus preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Back To Top