Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

instalatii sarbatori ploiestiIluminatul public ornamental din municipiul Ploieşti a intrat, începând de anul acesta, în sarcina Servicii Gospodărire Urbană. Primele oferte pentru instalaţiile de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor au sosit, deja, la SGU.

Deşi pe site-ul instituţiei nu există vreun anunţ privind intenţia de închiriere de instalaţii de iluminat public ornamentale, deja, la SGU, au fost înregistrate cinci oferte în acest sens, din partea unor firme din Ploieşti, Bucureşti, Târgovişte şi Braşov.

Până anul trecut, firma care se ocupa de iluminatul public ornamental pentru sărbătorile de iarnă era operatorul care concesionase şi serviciul de iluminat public, titrează observatorulph.ro. Din acest an, serviciul iluminatului public în municipiu a fost delegat către SGU, dar, prin hotărâre de Consiliu Local, societatea va fi cea care se va ocupa şi de iluminatul public ornamental. Iar cum municipalitatea nu are beculeţe, într-un final s-a decis ca instalaţia să fie închiriată.
Ieri, la Primăria Ploieşti, a avut loc un nou comandament pe tema organizării manifestărilor din preajma sărbătorilor de iarnă, ocazie numai bună pentru a se stabili noi detalii.
„SGU va achiziţiona un brad care va fi instalat în faţa Palatului Administrativ Ploieşti, va închiria instalaţii de iluminat public ornamental şi se va ocupa şi de montarea scenei din Piaţa Mihai Viteazul, în acest ultim caz fiind vorba numai pentru manifestările de 1 Decembrie. Tot SGU va pune la dispoziţie căsuţe pentru târgul cu produse tradiţionale, care va fi organizat pe durata sărbătorilor în zona pasajului pietonal de la Nichita Stănescu", a declarat Constantin Donald, directorul SGU Ploieşti, pentru observatorulph.ro.
Cât despre închirierea de instalaţii pentru iluminatul public ornamental, lucrurile par deja rezolvate. „Cinci firme au depus oferte. O să le analizăm şi vom selecta firma nu neapărat în funcţie de preţ, ci de soluţia propusă, pentru că ne dorim ca oraşul să arate bine de sărbători", a mai precizat Constantin Donald pentru sursa citată.

Back To Top