Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

lucrari drumuriCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România) a început, la Bărcăneşti, lucrarea de lăgire cu a doua bandă a părţii carosabile pe ruta Ploieşti – Buzău, DN1A între km 70+550 şi km 70+935 – dreapta, anunţă Prefectura Prahova.

Termenul de finalizare a lucrării este 4 ianuarie 2014, iar valoarea contractului finanţat de CNADNR ajunge la 698.000 de lei.

Lucrarea constă în realizarea unei benzi în lăţime de 3,5 metri şi a unui trotuar şi este menită să fluidizeze traficul şi să crească siguranţa circulatiei în această zonă. Intervenţiile la carosabil beneficiază de sprijinul autorităţilor judeţene şi locale. Primăria Bărcăneşti pune la dispoziţie terenul necesar pentru lărgirea carosabilului, iar Consiliul Judeţean Prahova, printr-un contract de asociere cu Consiliul Local Bărcăneşti, realizează lucrările conexe ca devierile de reţele şi amenajarea accesului către Liceul din Bărcăneşti.

Back To Top