Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

Bucegi BucsoiuGuvernul vrea să pună de anul viitor taxe şi pe munţi. Toţi turiştii care au de gând să pornească în 2014 pe traseele din Bucegi vor fi nevoiţi să cumpere mai întâi un bilet de maxim 5 lei. Îl vor putea achiziţiona de la intrarea în parc, prin sms sau online.

Potrivit oficialilor, taxa de intrare în Parcul Natural Bucegi va fi percepută pentru curăţenia şi marcarea traseelor montane, relatează antena3.ro. Doar adulţii vor plăti bilet, copiii şi elevii fiind scutiţi de achitarea vreunui tarif.

Turiştii prinşi că nu au cumpărat biletul vor fi sancţionaţi cu amenzi.

„Toţi banii încasaţi din acest tarif se vor întoarce în sprijinul vizitatorilor. Sunt trasee care trebuiesc îmbunătăţite, sunt anumite băncuţe care trebuiesc făcute pentru o odihnă de câteva minute, poate e nevoie de un podeţ pentru a traversa o zonă mai accidentată. Deci în semnul asta trebuie percepută şi privită această taxă. Ea nu trebuie să descurajeze pentru că noi nu vrem prin această taxă să întoarcem turistul din drum", a declarat, pentru sursa citată, Florian Popa, director general adjunct la Regia Naţională a Pădurilor.

Back To Top