Categorie: Actual

furt-hypermarketHypermarketurile din România se confruntă cu o mare problemă: furtul de pe rafturi. În ciuda camerelor de supraveghere şi a agenţilor de pază de la intrările şi ieşirile din magazine, unele persoane sustrag mai ales alimente sau desfac ambalajele şi consumă din produsele expuse.

Într-un hipermarket, au fost înregistrate lunar furturi de până la 10.000 de lei, iar la o altă reţea de magazine din Capitală, pierderile depăşesc câteva sute de mii de euro pe an, informează stirileprotv.ro.

Pentru a preveni astfel de hoţii, reprezentanţii hyper şi supermarketurilor au hotărât să angajeze paznici îmbrăcaţi civil, care să se plimbe printre cumpărători şi care să îi prindă pe cei care fură ori care distrug produsele. Dec asemenea, înregistrările camerelor de supraveghere sunt transmise şi urmărite la anumite dispecerate de pază. Persoanele prinse sunt date imediat pe mâna Poliţiei, kiar reprezentanţii magazinelor susţin că, prin acest sistem, au fost descoperite într-o lună mai multe cazuri de furturi decât erau descoperite într-un an., mai relatează Protv.

Sursa foto: observator.ro

Back To Top