Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sp- boli-infectioaseConsilierii locali din Ploieşti au aprobat, ieri, un proiect prin care solicită spaţiile de la Spitalul de Pediatrie, administrat în prezent de Consiliul Judeţean. La schimb, municipalitatea urmează să cedeze Spitalul de Boli Infecţioase.

Schimbul de spitale între Primăria Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova este discutat de câteva luni, după ce municipalitatea s-a angajat să amenajeze un nou spital de copii, în clădirea primită special cu această destinaţie de la Petrom, în centrul oraşului, titrează telegrama.ro. Pentru că în Ploieşti există deja o unitate medicală cu acest profil, iar o a doua n-ar fi primit autorizări, singura variantă a fost transferul Spitalului de Pediatrie, de la CJ la Primărie. La schimb, Consiliul Judeţean va prelua Spitalul de Boli Infecţioase, care, deşi e în administrarea Primăriei, are o adresabilitate judeţeană.

Primul pas vizând acest schimb a fost făcut joi, când Consiliul Local Ploieşti a aprobat un proiect prin care solicită transferul celor trei spaţii deţinute de Spitalul de Pediatrie, respectiv sediul din strada Mihai Eminescu, spaţiul de pe Tudor Vladimirescu şi policlinica din Bulevardul Independenţei.

„Am fost informaţi de Guvern că nu putem face transferul managementului dacă nu avem şi sediul în administrare. Am făcut această solicitare, urmând ca şi Consiliul Judeţean să facă un demers similar, în şedinţa programată spre finalul lunii", a explicat Iulian Bădescu, primarul municipiului.

De altfel, joi, înainte de şedinţa Consiliului Local, primarul Ploieştiului a avut o întrevedere, în biroul său, cu preşedintele Consiliului Judeţean, convenind transferul clădirii şi terenului de la Spitalul de Boli Infecţioase, din nordul oraşului, cu excepţia unei parcele, care va rămâne în administrarea municipiului şi unde va fi amenajată o parcare pentru riverani.

Back To Top