Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

eugen-nicolaescuMinisterul Sănătăţii face un apel către profesioniştii din sistemul sanitar să dea dovadă de responsabilitate faţă de pacienţi şi să nu afecteze, prin acţiunile lor, buna funcţionare a sistemului sanitar, se aratăntr-un comunicat al instituţiei după declaraţiile reprezentanţilor Sanitas privind iminenţa unei greve generale în Sănătate.

„Este regretabil faptul că reprezentanţii Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate au ales să declanşeze o grevă generală, într-un moment în care părţile se află în negociere pentru soluţionarea problemelor stringente din sistemul sanitar", susţin reprezentanţii Ministerului Sănătăţii în comunicat.

„Ministerul Sănătăţii face precizarea că în decursul ultimelor luni, în care s-au purtat numeroase discuţii cu Coaliţia Profesioniştilor din Sănătate, cea mai mare parte a revendicărilor acestora şi-au găsit soluţionarea, amintind în acest sens majorarea veniturilor rezidenţilor prin acordarea unei burse, constituirea grupurilor de lucru pentru salarizarea personalului medical, dar şi probleme de natură organizatorică şi funcţională a sistemului sanitar", se mai precizează în document.

„Ministerul Sănătăţii doreşte să reamintească faptul că alocarea unui procent de 6% din PIB reprezintă un obiectiv politic până în anul 2016, asumat prin Programul de Guvernare USL.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, împreună cu ministrul delegat pentru Dialog Social, Doina Pană, invită reprezentaţții Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate, în data de 20 noiembrie 2013, la sediul MS, în vederea continuării dialogului social având în vedere prevederile legale referitoare la conflictele de muncă, dar şi continuarea demersurilor de identificare a soluţiilor care să îmbunătăţească activitatea sistemului sanitar şi a personalului medical", se mai arată în comunicat.

„Îmi exprim convingerea că înţelepciunea trebuie să pună în faţă interesul fundamental al cetăţeanului, că dialogul va ajuta la clarificarea poziţiilor şi la înţelegerea cu bună credință a realităţilor care ne determină să acționăm într-un anume mod", a declarat ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

Back To Top