Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

controale valea prahoveiAutoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a început controale în structurile de cazare şi restaurantele din Braşov şi Prahova, unde sunt aşteptaţi mulţi turişti de Crăciun şi Revelion, a declarat preşedintele autorităţii, Răzvan Filipescu, la conferinţa Mediafax „Talks about Brewing and Hospitality".

În ultimele luni, ANT a făcut aproximativ 600 de controale, iar în urma verificărilor au fost retrase 15 licenţe de turism şi opt certificate de clasificare. Totodată, au fost aplicate 130 de amenzi contravenţionale în valoare totală de aproximativ trei milioane de lei.

Tot în ultimele luni au fost verificate 436 de unităţi de cazare, 435 de unităţi de alimentaţie publică şi 159 de agenţii de turism.

În paralel, inspectorii ANT verifică şi dau avize de funcţionare provizorie pentru noile structuri de cazare.

„Au fost întocmite aproximativ 1.000 de certificate de clasificare a structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare şi alimentaţie publică. De asemenea, au fost eliberate peste 900 de autorizaţii provizorii de funcţionare pentru structuri de primire turistice cu funcţiuni de cazare şi alimentaţie publică", a mai spus Filipescu, citat de Mediafax.

Back To Top