Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

winampDupa 15 ani de existenţă, Winamp, cel mai downloadat program din istoria internetului, se ÎNCHIDE! Anunţul a fost făcut ASTĂZI de compania care deţine acest program. Astfel, din 20 decembrie acest program nu mai poate fi downladat şi nu va mai avea nicio versiune. 

Deşi Winamp nu a beneficiat de acelaşi nivel de promovare în secolul internetului precum alte aplicaţii similare, acesta este un media player de muzică ce a făcut istorie, titrează ro.stiri.yahoo.com.

Cumpărat de AOL în 1999 cu peste 80 de milioane de dolari, softul va dispărea de pe piaţă complet în 30 de zile împreună cu linia de suport a aplicaţiei şi indiferent de versiunea pe care o foloseaţi.

Decizia conducerii American Online vine după o perioadă necontenită de a acumula profit de pe urma Winamp. Din acest motiv, actualizări erau lansate la intervale de timp regulate, iar în ultimii ani au apărut chiar versiuni complet noi ale MP3 Player-ului pentru Android în 2010 şi, ulterior, pentru OS X în 2011.

Un fost angajat a declarat că media de profit din ultimii ani gravita în jurul valorii de 6 milioane de dolari anual. În condiţiile în care Winamp are o bază de date de utilizatori de câteva milioane, decizia radicală nu are neapărat sens.

Back To Top