Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

autobuze ploiestiAngajaţii SC Transport Călători Express (fosta RATP Ploieşti) au declanşat, pentru a doua oară în acest an, o grevă spontană. Oamenii sunt nemulţumiţi de asigurarea transportului în zona metropolitană.

Angajaţii transportului în comun ploieştean sunt nemulţumiţi şi de negocierile cu reprezentanţii Primăriei. „Nu am reuşit să primim un răspuns ferm din partea municipalităţii cu privire la zona metropolitană. Acesta este motivul pentru care angajaţii de la schimbul II au declanşat greva spontană", a declarat Ion Mişcă, liderul Sindicatului Transporturi de la fosta RATP Ploieşti, pentru observatorulph.ro.

Sindicaliştii ameninţă cu blocarea transportului în comun începând de miercuri dimineaţă. Ei mai susţin că sunt obligaţi să conducă mijloace de transport învechite, care reprezintă un adevărat pericol public. Ei au declanşat greva după ce au primit o adresă din partea conducerii societăţii prin care erau înştiinţaţi că revendicările lor referitoare la eliminarea transportatorilor privaţi, cât şi dezvoltarea zonei metropolitane nu se află în competenţa conducerii regiei.

Back To Top