Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

marea debarasarePrimăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, organizează o nouă campanie „Marea Debarasare", în perioada 2 - 7 decembrie, pentru colectarea deşeurilor electronice şi electrocasnice.

În această săptămână, împreună cu operatorul de salubritate, în Ploieşti, se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de la cetăţeni, în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

Dacă deţineţi echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale, degradate, aveţi ocazia de a scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:

- 0244-541071 int. 110 – Biroul Protecţia Mediului;
- 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

Toţi participanţii la Campania „Marea Debarasare" sunt, automat, înscrişi la tombola „Scoate deşeurile din casa ta!", extragerea câştigătorilor urmând să aibă loc miercuri, 11 decembrie, la ora 10.00, la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2.500 de lei, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe site-ul www.ratsp.ro.

Programul campaniei:
Cetăţenii pot anunţa de luni până joi în intervalul 08.00 - 16.30, vineri (08.00-14.00) intenţia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact.

Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti emite Adeverinţa de predare – primire a deşeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deşeuri de la cetăţeni.

Cetăţenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

Back To Top