Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

marian panait sinaiaSinaia îşi susţine voluntarul finalist în Competiţia „Gala Naţională a Voluntarilor 2013". Este vorba despre administratorul public al oraşului Sinaia, Marian Valerie Panait, care s-a implicat în dezvoltarea voluntariatului şi a participat la numeroase acţiuni de voluntariat.

Marian Valerie Panait, administratorul public al oraşului Sinaia este finalist în Competiţia voluntarilor organizată de Federaţia VOLUM, a Organizaţiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului, Ministerului Muncii, Familiei Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti.

Votul celui mai eficient voluntar din România se realizează până pe 6 decembrie 2013, se realizează online, iar câştigătorii vor fi anunţaţi şi premiaţi la Gala din 12 decembrie 2013.

„Nu văd cum aş putea sta deoparte atunci când ştiu că pot ajuta! Cele mai frumoase experienţe educaţionale din viaţa mea au avut loc datorită proiectelor în care am fost şi sunt voluntar, este o formă de viaţă pentru mine: mă bucur de ea şi fac tot ce pot pentru a o împărtăşi cu cât mai multă lume. Fiecare acţiune îmi aduce o nouă experienţă de învăţare, este cum am mai spus, un mod de viaţă - asta e metoda cercetăşească de a crea oameni mai buni, e simplu: trebuie doar să fii deschis la a te dezvolta zilnic. Tot curajul şi forţa de a merge în fiecare zi mai departe îmi vine din ceea ce pot schimba în bine în locurile şi oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un produs al învăţării prin acţiune!" a declarat Marian Panait.

Administratorul public al oraşului Sinaia s-a implicat, anul acesta, în mai multe proiecte naţionale şi locale, se arată înmtr-un comunicat al Primăriei Sinaia. „Provocariada centenarului", evenimentul naţional „Centenarul Cercetăşiei", care a avut loc în luna august a acestui an, la Palatul Mogoşoaia. De asemenea, a coordonat activităţile în cadrul No Hate Speech la nivel naţional şi a cumulat în total 1010 ore de voluntariat pe durata anului 2013. La nivel local, ocupă şi funcţia de Preşedinte al Organizaţiei Cercetaşii României - Filiala Sinaia, centru local pe care l-a reactivat în 2013 şi care a ajuns să numere astăzi peste 70 de membri.

Marian Panait este şi cel care crează conceptul anual al Festivalului „Sinaia Forever" şi coordonatorul evenimentelor organizate de Primăria oraşului Sinaia, evenimente care au fost de fiecare dată realizate cu sprijinul voluntarilor.

Susţinerea activităţilor de acest tip de către Primăria Sinaia apare în contextul Zilei Internaţionale a Voluntariatului, stabilită pe data de 5 decembrie.

Back To Top