Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

intalnire pilot batraniRecent, Fundaţia PANCUANTIC din Ploieşti a lansat proiectul „Fii precaut, acordă o şansă vieţii!". Scopul proiectului este acela de a forma, în rândul elevilor, atitudini preventive, astfel încât să nu cadă victime accidentelor rutiere.

Ideea desfăşurării unui astfel de proiect a apărut în urma unui accident rutier produs pe data 01 iunie 2013, în care şi-a pierdut viaţa Diana-Evelina-Cristiana, în vârstă de 19 ani, membră a fundaţiei Pancuantic. Cu sprijinul concret al mamei Dianei, Angela Zilinski, prima întâlnire cu elevii din clasele a VII–a şi a VIII–a a avut loc pe 28 noiembrie, la Şcoala Gimnazială din Comuna Bătrâni, acolo unde invitaţii le-au povestit copiilor despre tragedii şi responsabilităţile pe care le au ca participanţi la trafic pentru a evita astfel de întâmplări nefericite.

Este vital să facem atenţi copiii asupra pericolelor cauzate de inconştienţa, neatenţia sau bravura în trafic, astfel încât să îi transformăm, din potenţiale victime ale diverselor incidente, în persoane responsabile, capabile să anticipeze potenţialele pericole şi să acţioneze corect în momentele cruciale. Obiectivele noastre sunt formarea unei atitudini preventive în viaţa de zi cu zi, cu accent asupra posturii de participant la trafic în calitate de pieton, biciclist, sau conducător auto, informarea elevilor asupra responsabilităţilor care le revin în calitate de participanţi la trafic şi mai ales informarea corectă şi clară a lor asupra consecinţelor pe care le are comportamentul lor în calitate de participanţi la trafic. Sperăm ca, în urma derulării proiectului, să avem suficiente argumente pentru introducerea unei noi materii de studiu în liceu, pe această temă", ne-a declarat Valentina Nicolae, directorul proiectului.

Sâmbătă, 30 noiembrie, la două zile după întâlnirea cu elevii, s-au împlinit exact şase luni de la data accidentului în care s-a pierdut Diana. „Ca si cum nu era suficient un astfel de remember, a venit şi duminică, 1 Decembrie. Pentru români, Ziua Naţională, pentru mama Dianei, ziua în care i-a fost dăruită de Dumnezeu o fată de toată frumuseţea, zi tranformată, în anul 2013, dintr-o aniversare într-o inexplicabilă comemorare. Comemorare de la care nu a lipsit nici unul dintre colegii şi prietenii de liceu ai Dianei. Am privit-o pe mama Dianei cu câtă dragoste s-a despărţit de ei, povestindu-le despre proiectul care va salva alte vieţi, dar şi despre intenţia de a publica o carte care va cuprinde însemnările lăsate de Diana, iar acestea sunt argumente în plus care determină să facem tot posibilul pentru a continua aceste demersuri şi a obţine din ele rezultate concrete", ne-a mai spus directorul proiectului.

Interesul pe care l-au arătat copiii participanţi la întâlnire asupra subiectului a determinat coordonatorii să iniţieze şi demersurile pentru un parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, în scopul continuării activităţilor proiectului, alături de susţinătorii deja implicaţi: Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, Primăria Comunei Bătrâni, Şcoala Gimnazială din Comuna Bătrâni, Şcoala Sanitară Postliceală „Thoma Ionescu", Asociaţia „Noi şi Ceilalţi", psihologul Camelia-Iuliana Radu şi Bellcini Print.

GALERIE FOTO

intalnire pilot batrani

angela zilinski

camelia radu

copii proiect

valentina nicolae

elevi proiect

prim ajutor

elevi atenti proiect

Back To Top