Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

peronLa începutul anului viitor, CFR Călători va introduce anumite sisteme în gări astfel încât persoanele care nu deţin bilete să nu mai poată intra pe peron.

Primul astfel de sistem va fi instalat în două - trei luni în Gara Basarab, de unde urcă în trenuri, lunar, aproximativ 85.000 de călători, cei mai mulţi fiind navetişti şi dintre care, o mare parte, blatişti.

Sistemul de control al accesului călătorilor pe peroane va fi dotat cu 10 porţi cu bare de acces şi senzori de detectare a mişcării călătorilor, inclusiv a copiilor şi a bagajelor de mână. În marile gări europene, astfel de sisteme există de ani buni, titrează digi24.ro.

La noi, deocamdată, măsura va fi una experimentală şi va fi implementată pe marile rute. Cu toate acestea, cei mai mulţi călători fără bilet circulă pe distanţe mici şi pe rute secundare.

„Fără legitimaţia de călătorie, nu va putea nici să intre, dar nici să iasă din staţie", spune Cornel Măntoiu, director tehnic al CFR Călători.

Montarea porţilor care îi vor ţine departe pe căălătorii fără bilete costă 275.000 de euro.

Estimările companiei arată că, anual, circa şapte milioane de călători merg fără bilet.

Un sistem similar celui din gara Basarab ar urma să fie extins la toate gările importante din ţară, în următorii doi ani, ceea ce ar putea reduce din pagubele provocate de călătorii fără bilet, care se ridică la 30 de milioane de euro anual.

Back To Top