Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Eugen NicolaescuMinistrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat luni că, din 10 decembrie, timp de 5 zile, în toate cele 340 de spitale din România vor fi derulate controale.

„Am primit mai multe semnale de la medici şi pacienţi care ne roagă să intervenim în a preveni situaţii dificile cum au fost unele din ultima vreme. Am semnat un ordin prin care în toate cele 340 de spitale publice din România vom institui controale tematice în perioada 10 – 15 decembrie", a declarat ministrul Sănătăţii citat de digi24.ro.

Controalele vor fi efectuate de reprezentanţi ai DSP.

Prin controale vor fi verificate stocurile de medicamente, planificările medicilor, organizarea desfacerii de medicamente în perioada sărbătorilor de iarnă, prevenirea situaţiilor care ar putea să apară în perioada iernii, asigurarea asistenţei medicale în mediul rural, prin funcţionarea mai ales a centrelor de permanenţă, menţinerea în stare bună a echipamentelor de urgenţă.

În data de 19 decembrie, vor fi prezentate public concluziile şi măsurile.

Back To Top