Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieri misiuneO explozie puternică s-a produs, miercuri, la o fabrică de aparate de cafea. Şapte persoane au suferit arsuri grave de gradul I şi II. Prefectura Prahova a precizat, în cursul acestei zile, cauza exploziei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Marina Dinu, apelul despre explozie a fost primit la ora 13.16. În scurt timp s-a intervenit cu patru echipaje SMURD şi patru autospeciale care au intervenit cu apă şi spumă, astfel încât incendiul fără flacără a putut fi lichidat la 13.45. La faţa locului au ajuns şase echipaje de intervenţie ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.
„Echipajele SMURD au acordat ajutor medical de urgenţă şi au transportat la spital patru răniţi. Împreună cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti şapte victime cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, alte două persoane cu arsuri au fost transportate de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Plopeni, iar alte două persoane au refuzat transportul la unităţile medicale. Cauza exactă a exploziei este în curs de stabilire", ne-a precizat reprezentantul ISU Prahova.

La scurt timp de la producerea incendiului, prefectul judeţului, Marius Sersea, a recomandat o anchetă a ITM astfel încâ să fie stabilită cauza şi implicaţiile pe care nefericitul eveniment le va avea asupra angajaţilor. Potrivit prefectului, explozia s-a produs într-o hală a fabricii la care lucrează peste 300 de salariaţi.
Într-un comunicat ulterior, reprezentanţii Prefecturii Prahova precizează: „Situaţia de la fabrica Bialetti, din Parcul Industrial Plopeni, unde a avut loc o explozie care s-a soldat cu 20 de persoane afectate, din care 3 au fost internate cu leziuni diverse (2 intoxicaţi cu fum, un traumatism mecanic), iar 6 cu arsuri, dintre care una cu arsuri grave, este urmarită îndeaproape de prefectul Marius-Gabriel Sersea, din primul moment. La ordinul prefectului, la faţa locului s-au deplasat comandantul ISU, şeful Serviciului Ambulanţă, lucrători SMURD şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă. Din primele cercetări, rezultă că accidentul a avut loc datorită aprinderii explozive a unor deşeuri (praf) de aluminiu. Zona a fost asigurată, iar reprezentanţii ITM cercetează condiţiile de muncă şi respectarea normelor de securitate a muncii".

Una dintre victimele de la Spitalul Judeţean se află în stare gravă, medicii urmând să se pronunţe cu privire la transportul ei în Capitală pentru îngrijiri care necesită aparatură şi condiţii mai performante.

Back To Top